Старши-треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов е много доволен от представянето на нидерландския защитник Мено Кох. Специалистът е останал с доста добри впечатления от влагането на бранителя по време на тренировъчния процес, както и от представянето му в контролата срещу Стал (Миелец).

ЦСКА освободи дошлия на проби мароканец

ЦСКА освободи дошлия на проби мароканец

Алексис Коли загуби шансове да играе за "червените"

Както е известно Кох дълго време лекуваше контузия и на практика е нов футболист за Младенов. Наставникът обаче е решил да го налага като партньор на Юрген Матей в центъра на защитата. При това положение Томас Лам ще остане на резервната скамейка, а в отделни моменти може да бъде използван като дефанзивен халф, където той се справя много добре.

Финландският футболист бе привлечен именно да замести Кох. Нидерландецът получи травма по време на летния подготвителен лагер в Австрия. Впоследствие настъпиха усложнения в състоянието му и той бе принуден да се подложи на операция на сухожилието.

Не е изключено от ЦСКА да направят опит да привлекат още един футболист за сърцето на отбраната, тъй като към този момент на тази позиция Младенов разполага само с три опции, след като Карол Метс и Пламен Гълъбов бяха трансферирани.

ЦСКА представя отбора срещу Царско село

ЦСКА представя отбора срещу Царско село

"Червените" обявиха, че търсят съперник, срещу който да се изправят след завръщането от Турция