Наставникът на ЦСКА - Милош Крушчич признава, че бъдещето му в тима до голяма степен зависи от това дали "армейците" ще спечелят Купата на България през този сезон. Сърбинът заяви, че за българският футбол ще загуби, ако големият съперник Левски фалира и прекрати участието си в елитната си дивизия. Крушчич също така беше категоричен, че единственият клуб ЦСКА е този, на който той е старши-треньор.

Ето какво каза той пред БНТ:

Гьонов: Мога да успокоя г-н Стоилас, ние ползваме различна емблема от тази на ЦСКА

Гьонов: Мога да успокоя г-н Стоилас, ние ползваме различна емблема от тази на ЦСКА

"Ред Енимълс" е спечелила нещо сходно до нашата емблема"

"Чувствам се по-добре, защото започнахме с тренировките. Щастливи сме. Това не беше класическа пауза или почивка между сезона. Това е особен вид стрес, а не почивка. В отбора има настроение вече. Нашият клуб искаше да се изиграят максимално повече мачове, и ако може всичко да се реши на терена. Всички мисли са ни насочени към тази посока. Напускането на чужденците ще се отрази на отбора.

Адвокат Василев: Обединение на двата ЦСКА може да има, ако единият изчезне

Адвокат Василев: Обединение на двата ЦСКА може да има, ако единият изчезне

Вижте какво още каза той

Ядрото на ЦСКА е тук. Напуснаха ни футболисти, които са играли по-малко. До края на сезона други играчи няма да ни напускат. За изходящия трансфер на Али Соу е друга тема, ще се преценява, ако има нещо. Естествено е да виждам шанс. Купата е моята лична цел. Футболистите искат силно точно това. Не мислете, че оставяме шампионата на заден план. В голяма степен спечелването на Купата, ще определи оставянето ми в ЦСКА. Ръководството работи активно по селекцията. Ще наблегнем и на младите играчи от школата, но ако се появи възможност за качествени попълнения, ще се опитаме да ги вземем.

Случващото се в Левски се опитвам да не ни влияе. Със сигурност е по-добре за българския футбол и Левски, и ЦСКА да са си на мястото. Левски и ЦСКА не могат един без друг. Българският футбол само може да загуби от отсъствието на отбор като Левски. Всеки трябва да отговаря за своите действия. Трудна ситуация и не искам да я коментирам повече в детайли. Мислите ми са насочени изцяло към ЦСКА. Клубът работи правилно и всичко е ясно - кой кой е и т.н.

Стойчо Стоилов: Предприети са съдебни мерки срещу ЦСКА 1948!

Стойчо Стоилов: Предприети са съдебни мерки срещу ЦСКА 1948!

"Този клуб да не може да използва абревиатурата и емблемата"

За мен има едно ЦСКА и това е отборът, на когото аз съм треньор. Изобщо не виждам поводи за подобни въпроси и интриги. Няма какво да коментирам повече тази тема", завърши сърбинът.