Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде традиционната си пресконференция преди мач на отбора. Сега "червените" приемат Ботев (Пловдив) на стадион "Българска армия".

Ето какво каза той пред медиите:

"В големите отбори винаги има много национални състезатели. Радвам се, че имаме такива в ЦСКА, винаги ще помагаме на българския национален отбор. Работим, за да има повече българи в стартовия състав. Играят обаче най-добрите, без значение от възраст и националност.

Ботев (Пловдив) има добри и опитни играчи - като Димитър Пиргов и Александър Тонев, имат и опитен треньор. Ботев стои добре в отбрана, имат изграден стил. Знаем от кои футболисти да очакваме индивидуални неща, заслужават уважение, ще имат респект от нас, но ние знаем целите си и как да победим в този мач. Тодор Неделв е важен футболист за Ботев, видя се и когато се появи през второто полувреме срещу Локомотив. Той може да реши мач с един удар, има добър ляв крак. Балтанов също е опасен футболист - казах вече, че имат няколко добри играча. Ще видим дали Неделев ще играе, ще обърнем внимание на най-добрите им играчи, нормално е.

Не знаех, че Рубен Пинто ще запише мач №100 за ЦСКА. Това е хубаво, заслужава уважение, показва, че е важен футболист за този отбор, а дали ще подпише нов договор с ЦСКА, не е въпрос, на който аз мога да отговоря.

ЦСКА - Ботев е дерби, има традиция в този мач. Очаквам да се получи добър мач.

Концентриран съм върху тези футболисти, които имам сега в отбора. Доволен съм от тях. Ще видим относно бъдещи трансфери. Думите на Петър Занев относно нападатели и дали ще се отпушим? Къде сме се запушили? Нямахме голове на лагера. Убеден съм, че головете ще дойдат, въпрос на време е", каза Крушчич.

Малинов: ЦСКА не се отказва от титлата, но ще се хвърлим по-сериозно за Купата

Малинов: ЦСКА не се отказва от титлата, но ще се хвърлим по-сериозно за Купата

"Няма смисъл да говоря дали мога да бъда лидер"