Бившият административен директор на ЦСКА Милко Георгиев се съгласи да говори пред "Тема Спорт" за есента на "червените". 

"Доволен съм, че когато погледна класирането виждам ЦСКА на първо място. Но за мен от много по-голямо значение е въпросът за стадиона да бъде решен в най-скоро време. Представете си вариант отборът да стане шампион, а да няма къде да играе. Смятам, че по-фундаментално и значимо събитие от това да построим нов стадион към момента няма. Естествено, ако върви с първо място би било прекрасно", заяви Георгиев.

"Светлината я има отдавна. Това, че в последно време клубът реши да осветли процесите по проектирането и разрешителните, които трябва да се извадят е може би с цел феновете да бъдат спокойни и да видят, че се работи по въпроса. Има много невидима за обществеността работа, която съм убеден, че досега е свършена и нещата са на финалната права. Надявам се ЦСКА да е изиграл последния си мач на този стадион в този му вид, но това са дребни детайли. Дали го е изиграл или ще изиграе още 2-3 мача няма толкова голямо значение. Важното е, че колелото се е завъртяло и връщане назад не трябва да има. Надявам се ЦСКА да не стане отново заложник на политическата обстановка", добави още той.