Бившият изпълнителен директор, трикратен шампион на България и полуфиналист за КЕШ с ЦСКА - Георги Илиев-Майкъла, коментира пред "Тема Спорт" актуалните въпроси в Борисовата градина.

"Следя подготовката на ЦСКА, но аз не обръщам голямо внимание на резултатите в контролите. Това е подготовката, треньорите изпробват различни варианти с различни футболисти. Важното е като дойдат официалните мачове ЦСКА да се намира в добър ритъм и да е готов за тежките битки, които го очакват. Дано ни спохожда същият късмет, който имахме и през първия полусезон. Защото освен без подобряване на играта, няма как да станем шампиони и без доза спортен шанс.

А такъв през есента имахме в доста ситуации, когато не заслужавахме да победим, но взимахме трите точки. Още в края на миналата година пожелах три неща, които са изключително важни за развитието на ЦСКА - да спечелим шампионската титла, да започнем строежа на новия стадион и феновете да се върнат на трибуните. Освен това се надявам много скоро всички ветерани да се съберат на едно място. Чест прави на изпълнителния директор Филип Филипов и Данаил Ганчев, че бяха поканили всички заслужили ветерани на коледния банкет през декември и видяхте колко много хора се събраха".

ЦСКА - Астана 0:0 в контрола

ЦСКА и Астана се занулиха в Турция

Не паднаха попадения в срещата