Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла, отново приветства завръщането на Стойчо Младенов на "Българска армия" и отново подкрепи Гриша Ганчев за решението му да извърши рокадите в клуба. Вчера направи това и в интервю за ТОПСПОРТ.

"Изключително силен ход с това, че смени всички. Така се прави! Не че Любо Пенев е слаб треньор, но нещо не му се получи. Не може да падаш с 0:4 от Лудогорец или да не можеш да биеш Лиепая и да казваш, че си играл супер. Глупости! ЦСКА игра безобразно в първите два мача, както и през второто полувреме в неделя. И защо Любо не излезе да каже, че не е участвал в трансферите или че той е махнал кондиционния треньор, а обяснява, че имал подкрепа, но пък всъщото време някой работел срещу клуба. Стойчо Младенов е класика. Трябва някой да носи отговорност, а не са слуша какво му казват.

Стойчо компромиси не прави. На него, ако някой му се обади да му реди състава, ще си тръгне веднага. ЦСКА сега трябва да се стабилизира и феновете да се върнат масово по трибуните. Това става с победи и добра игра. Младенов е точният човек, но той има сериозни финансови изисквания. Това вече е проблем на Гриша Ганчев и той си е направил сметката и трябва да е подготвен. Ако всичко е точно в това отношение, няма да има проблем. На този етап най-важното е да започнат да работят като професионалисти. Такива в България са само Лудогорец. На Стойчо не му върви в Европа, но съм сигурен, че ще бием Лиепая с 2:1 и всичко тръгва нагоре", казва Майкъла пред "Тема Спорт".

Господа легенди, не врачувайте - изчакайте поне месец...

Господа легенди, не врачувайте - изчакайте поне месец...

Старата песен на нов глас