Бившият футболист и директор на ЦСКА Георги Илиев коментира последните горещи събития в клуба и големите промени на управленско ниво, както и в треньорския щаб.

Ето какво каза Майкъла пред ТОПСПОРТ:

"Защо бях в ложата на сектор А вчера ли? Ами, домакините ме поканиха, Ради Здравков ми се обади. Аз си бях за ЦСКА, за ЦСКА на "Армията", който победи вчера. Другите иначе имат добра организация като клуб, но като изключим вратаря им Наумов и Чочев, футболистите са на ниво 50% и трудно биха си намерили отбор. За първи път ходя да гледам този отбор.

Много силен ход на Гриша Ганчев с това му решение. Така се прави! Не че Любо Пенев е слаб треньор, ама нещо не му се получи. Стойчо Младенов е класика. ЦСКА игра безобразно първите два мача, не може така. И второто полувреме вчера беше срамно. Трябва някой да носи отговорност. ЦСКА сега трябва да се стабилизира и феновете да се върнат масово на трибуните. Това става с победи и добра игра. Младенов е точният човек. Аз отдавна съм приел Гриша Ганчев. Ако ме поканят - ще отида на някой мач. В ЦСКА само титлата е важна, дрегото е нищо. Ганчев и Стойчо Младенов го знаят добре.

Публиката е права да иска да няма много изходящи трансфери и да не се продават звездите, ама за да стане това, клубът трябва да вкарва поне 50% от бюджета. Публиката да помага - 10 000 на мач, билет по 10 лева и ето ти сериозна сума. Плюс пробив в Европа и още пари в касата на ЦСКА. Отделно да има маркетинг и магазин на клуба, приходите да влизат в клуба. На "Армията" всичко трябва да носи пари на ЦСКА - ресторанти, магазини... Да дават вечер терените под наем, пак ще влизат средства. Така се прави.

Прогноза за реванша с Лиепая? 2:1 за ЦСКА! Време е на Стойчо да му провърви и в Европа. Той залага на ред и дисциплина. Страхотен професионалист! При него трябва да се разбереш предварително за финансите. Всичко точно ли е там, работи здраво и постига резултати. При Младенов компромиси няма и заради това е успешен. Желая му успех и да върнат ЦСКА на върха!", каза Майкъла.

Стойчо Младенов връща любимци на "Армията"

Стойчо Младенов връща любимци на "Армията"

Добри новини за "червените"