Бившият ръководител на ЦСКА Георги Илиев застана зад старши треньора Бруно Акрапович. Майкъла се изказа остро по повод негативните мнения към специалиста, идващи от Локомотив (Пловдив) и в частност от Атанас Узунов, който обяви, че босненецът е предал клуба.

"Стига провинциално мислене! Когато ти предложат Барселона или Реал Мадрид, трябва да тръгнеш веднага. На Бруно му предлага ЦСКА - клуб, в който има пари, всичко е уредено, европейски отбор. ЦСКА е мечтата на всеки треньор в България! ЦСКА няма да те кани всеки път. Кацне ли ти пиленцето на рамото, трябва да се постараеш да го хванеш. За мен решението на Бруно е много правилно.

Майкъла: Наско е куче, не му е зле в Левски, а на "Герена" получават пари от сериозни бизнесмени

Майкъла: Наско е куче, не му е зле в Левски, а на "Герена" получават пари от сериозни бизнесмени

Илиев с подробен анализ

Той досега никога не е бил в голям клуб, решил е, че е време да се пробва. А и е получил обаждане от голям клуб. Локомотив в момента играе най-добрия футбол от провинцилните отбори. Той постигна успехи и беше забелязан, във футбола е така. Ицо Стоичков вкара 3 гола на Субисарета и беше забелязан от Барселона. Ако вкарваш само на Монтана и Левски, който ще те забележи в Европа.

Наско Узунов е кум на Ицо Стоичков - ако Барселона поиска Ицо посредата на сезона, Ицо ще откаже ли?! Да каже на Кройф да изчака малко, това е несериозно. А пък от ЦСКА да кажем, че е предател! Стига щуротии! Получиш ли такова обаждане, отиваш. Другото е запалянковщина, както казвате вие, журналистите.

Гриша Ганчев е търсил спешно нов треньор, обажда му се. Няма място за отказ. Ако откаже, може да не получи повече такъв шанс. Локомотив не е голям клуб, добър ход на Бруно, добър ход на ЦСКА. А Локо не трябва да съжалява, защото той даде много на клуба, направи един прекрасен отбор, спечели трофеи. Трябва да си имат уважението. Стига комплекси и ингриги! ЦСКА е Реал Мадрид за България - обаждат му се, отива. Пеша, ако трябва, ще тръгне от Пловдив, за да дойде в Борисовата градина", заяви Майкъла пред "Спортал".