Голмайсторът на ЦСКА от началото на сезона Маурисио Гарсес няма да започне титуляр в гостуването на Лудогорец в Разград, разбра "Тема Спорт".

Бразилецът, който има 6 попадения през кампанията, пропусна последния двубой на "армейците" срещу Пирин (2:1) заради наказание, наложено от треньора Саша Илич.

Саша Илич - огледален образ на Бруно Акрапович

Саша Илич - огледален образ на Бруно Акрапович

Като успехи в ЦСКА

Както е известно, той и неговият сънародник Жеферсон си навлякоха гнева на сърбина, тъй като закъсняха с присъединяването си към тима по време на паузата за националните отбори. Те бяха получили специално разрешение да се приберат до родината си, но трябваше да се върнат към тренировъчния процес на "армейците" във вторник. Вместо това обаче те подновиха занимания в четвъртък. Така двамата пропуснаха цяла седмица от подготовката на отбора.

Във втори пореден двубой като титуляр пък ще започне арменецът Жираир Шагоян. Едно от последните летни попълнения на тима дебютира при победата над "орлетата", като остави много добри впечатления с изявите си, което ще му донесе място в стартовия състав и за гостуването на "орлите".

За сблъсъка в Разград Саша Илич ще се откаже от схемата с ромб в средата на терена, като ще потърси по-консервативен подход.

Сашо Станков: Шагоян ми напомня на младия Стоичков по стойка, желание и хъс

Сашо Станков: Шагоян ми напомня на младия Стоичков по стойка, желание и хъс

"Но да не бързаме"