Централният защитник на ЦСКА Юрген Матей вярва, че той и съотборниците му ще дадат още поводи за празненства на феновете. Той също ги определи за важния 12-и играч на отбора.

"Всеки отбор има шанс - дори срещу противник, който разполага с по-голям бюджет и по-скъпоплатени играчи. Миналата година показахме, че можем да играем успешно срещу съперник, който е голям фаворит. Трябва да дадем всичко от себе си и накрая да се погледнем в огледалото, и да бъдем доволни от това, което сме дали на терена.

За мен винаги е удоволствие да сверявам играта си срещу най-добрите. Срещу Осиек и Виктория спечелихме и показахме най-доброто от себе си благодарение на нашите фенове! Играхме добър футбол, борихме се, но нашият 12-и играч безспорно бяха привържениците на стадиона. Надявам се, че ще им дадем поводи за нови празненства", каза Матей за изданието на клуба "ЦСКА в Европа 2021/2022", което може да бъде закупено в онлайн магазина на "червените" или в администрацията на стадион "Българска армия". Цената на книжката е 7 лева.

Христо Стоичков: ЦСКА винаги е бил лицето на България в Европа, не се бъркам на Стойчо

Христо Стоичков: ЦСКА винаги е бил лицето на България в Европа, не се бъркам на Стойчо

"Младенов си знае работата"