Люпко Петрович, който от вчера официално е на работа в ЦСКА, даде първото си интервю след назначението пред колегите от "Диема спорт".

Ето какво заяви Петрович за днешния мач с Лудогорец и други теми:

"Моята главна задача сега е да работя за ЦСКА и да направя всичко възможно за титлата. Не мога да говоря сега, не познавам нито футболистите, нито нищо. Говорили сме за другите неща, коментираме с Ел Маестро, не сме говорили кой да играе, кой не. Все още не познавам 100% от футболистите. Аз съм работил по целия свят, на четири континента и в над 20 отбора. Работил съм винаги моят отбор да е шампион и да печели мачовете си. В Цървена Звезда, в Левски съм работил по такъв начин, така ще работя и в ЦСКА", заяви сърбинът.

"Днес беше много обективно съдийството, отколкото със Славия. Тогава не даде съдията пет дузпи, както и два червени картона за противника. Какво като са ме нападнали феновете на Левски? Това си е техен проблем. Аз да се усещах добре в Левски преди, не бих си тръгнал. Тогава подадох оставка след 10 мача без нито една загуба. Имаше хора, които ме търсеха, но просто казах: "Стоп!". Това беше", заяви Петрович за "сините".

"На Лудогорец, ако му извадим Марселиньо и бързия играч отдясно, всички останали са като в другите отбори. Те вече не са толкова страшен отбор, както беше преди 1-2-3 години. Кирил Десподов е добър футболист и е сигурно, че вероятно ще се продаде добре навън. Това е добре. Не, нямам апетити към треньорското място. Имам голям опит, работил съм на четири континента", каза още бившият треньор на Левски.

Официално: ЦСКА обяви привличането на Люпко Петрович!

Официално: ЦСКА обяви привличането на Люпко Петрович!

Вижте какво написаха в сайта на клуба