Ръководството на ЦСКА направи нужните промени след снощната загуба с 1:3 от Черно море. Начело на тима официално застава сръбският ветеран Люпко Петрович, който досега имаше ролята на консултант.

Черно море победи ЦСКА с 3:1 в двубой от efbet Лига

Сензация на "Армията"! Черно море подчини ЦСКА с 3:1, "червената" публика освирка своите любимци

"Моряците" сложиха край на 16-годишно чакане, бразилец се превърна в герой

В щаба му остава и досегашният наставник Добри Митов, който вече е понижен до помощник-треньор.

Петрович обяви пред официалния сайт на клуба, че е провел сериозен разговор с футболистите. Носителят на КЕШ с Цървена звезда е призовал "червените" звезди да не мислят за себе си, а да защитават честта на клуба.

Дебютът на Люпко ще бъде при домакинството на Осиек от Лига Европа в четвъртък.

Кюстендилеца изригна във Фейсбук: Страдаме от липса на истински мъже

Кюстендилеца изригна във Фейсбук: Страдаме от липса на истински мъже

"Нищо добро не ни чака, ясно е и на децата!"

Ето какво пише в сайта на ЦСКА:

Армейци,

Люпко Петрович застава официално начело на ЦСКА като старши-треньор. Досега опитният специалист имаше ролята на консултант в клуба, но от днес ще ръководи мачовете, тренировъчния процес и всичко, свързано с подготовката на червените като наставник.

Добри Митов ще продължи работата си в щаба като помощник, заедно с досегашните си колеги Милош Крушчич, Ивайло Станев, Ивайло Петров и Кирил Динчев.

"Проведохме сериозен разговор с играчите. Най-важното в този момент е отборът да заиграе като колектив. Футболистите трябва да осъзнаят, че от подобна ситуация се излиза, ако са задружни и си помагат на терена. Който се мисли за звезда, не тича, не се бори и не се раздава на терена, няма да играе. Играчите да не мислят за себе си, а да защитят честта на клуба и да се отблагодарят на публиката за подкрепата. Труден момент за всички, който ще се преодолее само с победи и по-добри игри и резултати. Затова обаче ще трябва дисциплина във всички аспекти и най-вече - голямо сърце за предстоящите трудни битки", бяха първите думи на Люпко Петрович.

Стоилов обяви изненадващ виновник за лошите резултати на ЦСКА

Стоилов обяви изненадващ виновник за лошите резултати на ЦСКА

Главният мениджър на ЦСКА обвиниМилош Крушчич