Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде традиционния си брифинг преди мача срещу Берое. Той се проведе в залата за пресконференции на стадион "Българска армия". Двубоят ЦСКА - Берое е в събота, от 17:45 часа, на "Армията".

"Получавам много ценни съвети. От различни хора в клуба. Разбира се, за мен е много ценно присъствието на Петрович в клуба. Говорим си често. Да, приемам съвети от него. Нормално е това. Няма как да ви кажа точно какво сме си говорили. Това са лични неща. Всеки път ме питате и на предишната пресконференция пак ме питахте.

Едвин Джеси от ЦСКА: Улицата ме научи да играя футбол

Едвин Джеси от ЦСКА: Улицата ме научи да играя футбол

Ганайският национал е вторият герой в поредицата на "червените" "Beyond The Jersey"

Настроението е отлично. Прекрасно. Всички са с добър дух. Висок морал. Проблемите ги има, за да се решават. Всеки отбор има такива.

Наясно сте с контузените, наказаните. Така е и за другите. Но нас най-вече ни интересува ние как ще се справим. Искаме добър мач за нашия отбор.

Новата звезда в атака на ЦСКА Али Соу: Не искам да спирам да вкарвам, силно желая титлата

Новата звезда в атака на ЦСКА Али Соу: Не искам да спирам да вкарвам, силно желая титлата

"Работата с Любослав Пенев е много ползотворна, особено за мен като нападател"

Това, че нямаме чиста мрежа, не ознава, че не играем добре в защита. Обръщаме внимание на всички елементи. Добре сме и съм доволен от това, което ни показват момчетата.

Започват плейофите. Нищо не е решено. Има и срещи за купа, за шампионат... Нека видим какво ще стане.

Снимка 409816

Източник: LAP.bg

Не мога да ви кажа кой ще играе и кой не. Има футболисти, които не взимат участие. Но това е така навсякъде. Никой не бива да се отпуска. Това, че някои не играят, не означава, че няма да е част от тима. Всеки трябва да е готов. Кой ще играе е вече различен въпрос. Няма напрежение. Няма притеснения психологически.

Моите футболисти са много добре кондиционно. Ще си тренираме двуразово. Групата за тренировки ще бъде попълнена с момчета от школата, по време на паузата за националните отбори", каза Пенев.

ЦСКА с един отбор национални състезатели!

ЦСКА с един отбор национални състезатели!

Вижте кои са те