Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори пред медиите след полученото наказание от Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз.

Специалистът беше санкциониран за два мача, след битката с Лудогорец за Купата на България. Освен това органът на централата разпореди Пенев да бъде глобен с 2 600 лева.

Ето какво каза наставникът на "червените":

"Съдията на мача с Лудогорец искаше повече победата, отколкото играчите на съперника. Такива като него нямат място във футбола, дори махленския. Особено второто полувреме той подстрекаваше да бъдат контузени моите футболисти. Да, реагирах, ще си понеса наказанието.

ЦСКА победи Лудогорец с 2:1 и се класира на финал за Купата на България!

Много силен ЦСКА победи Лудогорец и е на финал за Купата отново!

Истинско зрелище в Разград, три гола, три червени картона и голяма "армейска" радост

И този човек представлява българския футбол в Европа. БФС и шефът на съдиите трябва да вземат мерки. Имаме много нахален пример в Разград. Аз като физическо лице ще изпратя запис в УЕФА. И ще искам да ми отговорят.

На всичко отгоре има лъжи в съдийския доклад. Вторият жълт картон на Турицов е защото бил пробягал 30 метра, за да го апострофира. А той си ходеше спокойно. И това е видно от записа.

Героят от мача с Лудогорец Енрике вече има 90 срещи за ЦСКА

Героят от мача с Лудогорец Енрике вече има 90 срещи за ЦСКА

В тях вкара 8 гола

Посланието към младите играчи е станете футболисти и отивате там да ви счупят краката. 300 лева е глобата да приключиш кариерата на един играч. Защото това можеше да се случи. А на треньора за апостроф е 2000 лева.

Този човек, ако няма гръб, щеше да свири нормално и мачът да приключи нормално. Защото това са два добри отбора", каза Пенев.

Солидна глоба и два мача наказание за Любослав Пенев след сблъсъка с Лудогорец

Солидна глоба и два мача наказание за Пенев след сблъсъка с Лудогорец

Общо шестима футболисти от ЦСКА и Лудогорец са със спрени състезателни права