Бранителят на ЦСКА Раул Албентоса все още се възстановява от травма в петата. Испанецът си доведе личен треньор в България, който да му помогне в процеса. До София пътува Ектор Лоренсо Букета, който прекара няколко дни у нас, пише "Тема спорт". В знак на благодарност Албентоса му подари своя фланелка на ЦСКА. А треньорът написа в социалните мрежи:

"Албентоса - винаги професионалист! Благодаря ти за подаръка, братле. С теб изкарахме много полезна седмица за подобряване на редица нива. Скоро отново ще стъпиш на зелено. И отлична координация с ЦСКА", коментира треньорът Букета.

Раул Албентоса евентуално ще бъде готов за игра след седмица

Раул Албентоса евентуално ще бъде готов за игра след седмица

Испанецът пропуска и домакинството на Ботев (Пд)

Самият Албентоса пък написа към специалиста: "Благодаря ти, с всеки ден се подобрявам. Винаги е удоволствие и привилегия да работя с теб в добри и в лоши времена. Затова си на върха при професионалистите, но най-важното е, че си и чудесен човек. Надявам се да те видя отново скоро".

Албентоса е в лазарета вече 3 седмици, като се контузи в началото на февруари и пропусна няколко контроли, както и вечното дерби. Испанецът не попадна в групата и за мача с Ботев (Пд) днес, а евентуално ще се завърне срещу Царско село другата седмица.