Една от звездите на ЦСКА - Гусато Кулма бе официално награден с приза "Футболист на 8-ия кръг". Церемонията се проведе в Пресклуб "България", а колумбиецът е убеден, че ако "червените" продължават със силните си игри, то няма как да не триумфират с шампионската титла на страната.

Каранга национал? Не преди 2021 година...

Каранга национал? Не преди 2021 година...

Такива са правилата

"Много съм доволен от това, което показва отборът ни. Всеки знае какви са целите на клуба. Трябва да продължаваме все така. Всички сме стъпили здраво на земята, фокусирани сме, знаем за какво става въпрос. Правя всичко възможно да мисля какво може да се получи в деня на мача. По-лесно ми е така, когато обмисля нещата от по-рано. В началото ми беше по-трудно, защото имах лични причини".

"Целият отбор показва добра игра. По-удобно ми е да играя вляво, защото там получавам по-големи възможности. Нов договор? В момента това говорим, клубът го иска и скоро може да се разберем. Зависи само от нас дали ще спечелим титлата. Ако продължавам така, ще успеем. Мисля си, че може да докараме титлата на "Армията" през този сезон. Сега идва труден мач за нас срещу Черно море, трябва да сме концентрирани през цялото време. Първи сме и не трябва да подценяваме никой. С труда на целия отбор ще успеем. Нашата работа е да печелим точки, няма никакви допълнителни премии. Моят любимец е Роналдиньо", каза Кулма в Пресклуб "България".

Повериха Черно море - ЦСКА на Стефан Апостолов

Стефан Апостолов с наряд за най-интересния двубой от деветия кръг

Ники Йорданов пък ще трябва да ръководи Лудогорец - Ботев