Наставникът на ЦСКА - Милош Крушчич сподели своето мнение след "червеното" поражение от Шонан Белмаре в контрола. "Армейците" паднаха с 0:1, а сръбският специалист изрази своите надежди, че съвсем скоро ще има нови попълнения в столичния гранд.

"Може да ви звучи изненадващо, но съм доволен от началото. Първото полувреме го контролирахме. Появилите се, като смяна след почивката, обаче не дадоха нужното, за да постигнем добър резултат. Днес не можахме да използваме основни футболисти като Пинто, Тиаго и Малинов. Наложи се Антов и Бикел да играят цял мач, а това не беше планирано".

"Не сме още готови на 100 процента. Днес се чувстваше умора. Имаме по две тренировки всеки ден. Целта ни е да бъдем готови за шампионата, да навлезем в необходимия ритъм и да натрупаме опит".

"Никога не е приятно, когато загубиш. За момента работим върху свежестта и повече класа в нападение. Надявам се да има нови играчи в ЦСКА. Необходима ни е свежа кръв и това се видя днес на някои позиции. За сега нямам информация за изходящи трансфери от нашия тим. Не сме разговаряли с ръководството след загубата от Нюрнберг с 0:5. Срещу този отбор просто бяхме много уморени, но не ви е вярна информацията, никой не е водил разговор с мен".

ЦСКА загуби контролата си срещу Шонан Белмаре с 0:1

Напористи японци сюрпризираха неприятно ЦСКА в Марбея

Селекцията на Милош Крушчич падна с 0:1 от Шонан Белмаре