Треньорът на ЦСКА - Милош Крушчич заяви, че му е много трудно да коментира загубения финал от Локомотив (Пд) за Купата на България, като призна, че при изпълнението на дузпи всичко се решава от много фактори.

Сърбинът допълни, че играчите му сами са изявили желание да застанат зад топката, като той и помощниците му са избрали тези, които са в най-добра физическа и психическа кондиция.

"Когато се стигне до дузпи мачът се решава от други фактори. Двубоят бе труден, особено през първото полувреме, когато имаше напрежение. Ние обаче имахме повече положения. Бяхме по-близо до гол, но това е футболът. Трудно ми е да говоря. Мачът беше нервен. Чувстваше се това напрежение. Затова и нямахме необходимия контрол над топката, който искахме. Футболистите сами поискаха да бият дузпи.

Избрахме тези, които са в най-добро състояние. Сега е лесно да говорим за пропуска на Али Соу. Не искам да говоря за спекулации за бъдещето ми. Искахме да вземем трофей. Не виждам проблеми в представянето ни. Това е футболът", обясни Крушчич.

Локомотив (Пд) спечели Купата на България след победа с дузпи над ЦСКА

Локомотив (Пд) отново триумфира с Купата на България! "Смърфовете" разплакаха ЦСКА след драма с дузпи!

Али Соу се превърна в големия грешник за "армейците"