Помощник-треньорът на ЦСКА Милош Крушчич беше доста доволен от победата на "червените" над Ботев (Пд) като гост. Помощник на Люпко Петрович води отбора в тази среща заради наказанието на специалиста след дербито с Левски. Крушчич също като Али Соу не пожела да коментира темата за Николай Бодуров.

ЦСКА победи Ботев (Пловдив) с 1:0

Али Соу донесе победата на ЦСКА над Ботев (Пловдив)

"Червените" с първа победа в последните три мача

"Очаквахме труден мач, тук винаги трудно се играе, както в първенството, така и в Купата. Доволен съм от победата, както и от сухата мрежа. Горд съм от моите играчи, защото Ботев е много добър отбор, а ние спечелихме и си тръгнахме с 3-те точки", коментира Крушчич след срещата.

"Не искам да откроявам отделни играчи, всички дадоха всичко от себе си, Доволен съм и от титуляри и от резервите. Ние сме отбор и разбира се, че Люпко Петрович е много важен за клуба, но ние работихме здраво през седмица, в готовност за неговото отсъствие".

"Изключително важна победа. В Русе играхме добре, но не успяхме да спечелим. Точките са най-важни, защото и срещу Левски играхме добре през първата част, но не взехме каквото трябва. Днес обаче нещата се получиха и днес всички играха на ниво".

"Не мога да кажа много по темата Бодуров и Пинто. Петрович трябва да коментира, защото той е треньорът. За бъдеще ще видим какво ще се случи с тях", заяви помощник-треньорът на "армейците" запитан за изгнанието на Бодуров и Пинто.

Али Соу: Не знам защо Бодуров е извън състава, не мога да коментирам

Али Соу: Не знам защо Бодуров е извън състава, не мога да коментирам

"Той е добро момче"

"Темата за стадиона не е в моята компетенция, защото съм част от екипа, отговорен за спортно-техническата част. Тези, които са отговорни за тази част ще отговарят и за реконструкцията", завърши Крушчич.