Бившият старши-треньор на ЦСКА Милош Крушчич коментира раздялата си с клуба. Той бе освободен след загубения финал за Купата от Локомотив (Пд) с дузпи.

"Не знам Стамен Белчев да е имал предварителна договорка с ръководството на ЦСКА. Не ми е приятно сега да коментирам това, защото сега той е треньор на ЦСКА и му желая всичко най-добро. Аз лично не съм имал такова усещане, не е имало напрежение от страна на ръководството. Искам да благодаря на Гриша Ганчев, който ми даде възможност да ръководя отбор като ЦСКА. Оставам с най-добри чувства към Ганчев, винаги ще съм му благодарен, той го знае. Той ми отвори вратата към голям клуб.

Петър Жеков: Заради Крушчич не взехме Купата, толкова неможещ треньор!

Петър Жеков: Заради Крушчич не взехме Купата, толкова неможещ треньор!

"Стамен Белчев е свястно момче, в момента е най-добрият вариант"

Готов съм да работя в друг български отбор, ако има такава възможност. Аз съм свикнал с напрежението, то не ми пречи. В България има интересни мачове и добри отбори. Искам да работя в клуб с амбиция и големи цели.

Много хора, които са противници на ЦСКА, ни искаха най-лошото. Постоянно правеха интриги, постоянно спекулираха, че ще си тръгвам, че някой играч ще напуска, факт е и че нито един път съдия не ни е помогнал. Ние играхме честно. Постоянно обаче се правеха интриги и се вкарваше напрежение", заяви Милош Крушчич пред Канал 3.

ЦСКА и Лудогорец поделиха точките на "Армията" - 1:1

Екшън на "Армията": Три греди, отменен гол но без победител в дербито между ЦСКА и Лудогорец

Соу вкара за "червените", попадение на Чибота не беше зачетено