Спортният директор на ЦСКА - Кристиано Джарета сподели, че е изключително развълнуван от факта, че клубът е успял да привлече италианския атакуващ футболист Стефано Белтраме.

Крило на ЦСКА аут за двубоя с Чонбук

Крило на ЦСКА аут за двубоя с Чонбук

Рафаел Енрике все още се възстановява от контузията, която го мъчи още от лятната подготовка

"Новото ни попълнение може да внесе страхотно качество на отбора в този момент. Трябва да сме щастливи от усилията на собственика, който го привлече в нашето семейство. Всички бяхме много отдадени за привличането му. Уверявам ви, това въобще не беше лесно. Аз го познавам много добре, защото когато бях спортен директор в Новара, Белтраме правеше първите си крачки във футбола. Така че това е голямо предимство, че познаваме футболиста от години".

"Той е много креативен и може да промени развитието на двубоя по всяко време с умението си да изгражда атаките и да дава извеждащи подавания. Добър изпълнител на статични ситуации е също. Уверен съм, че неговата физика ще ни бъде от помощ. Нека изчакаме, преди да говорим, но мисля, че направихме добър избор", сподели Джарета пред колегите от dsport.bg.

"Toй подписа с Ювентус през 2011 година, което говори, че клубът го е притежавал цели 9 години, защото са искали да изчакат, преди да избухне. Сигурен съм, че е натрупал сериозен опит от прекараното време със звездите на Ювентус. Сега е времето да го покаже и сподели със своите съотборници", коментира още той.

ЦСКА ще се опита да развали лошата си серия в Марбея

ЦСКА ще се опита да развали лошата си серия в Марбея

"Червените" се изправят срещу Чонбук Хюндай Моторс