Националът Иван Турицов продължава да не е дал категоричен отговор на ЦСКА дали иска да продължи договора си с клуба, който изтича на 30 юни. На пресконференцията в началото на седмицата изпълнителният директор Филип Филипов уточни кога трябва да има решение за бъдещето на десния бек: "Провеждаме разговори с Турицов, който е основен футболист, национал с качества. В сряда ще има решение за него".

3 дни след обявения срок обаче развитие по случая няма. "Армейците" са отправили своето предложение към Турицов, който изчаква и максимално добра оферта от чужбина. Затова и към момента държи в шах отговорните фактори в Борисовата градина.

ЦСКА: Завърнахме се у дома

ЦСКА: Завърнахме се у дома

Ето и малко подробности за тренировката на армейците

24-годишният футболист не се появи на вчерашната първа тренировка на ЦСКА, но това не е индикация за бъдещето му. Той получи допълнителна почивка заради ангажиментите си с националния отбор след края на сезона.

В момента Турицов е на полуостров Халкиди и разпуска заедно със съотборниците си при трикольорите Георги Русев и Ангел Лясков. С тях е и популярният участник от предаването "Игри на волята" Румен Радев. В ЦСКА се надяват, че в близките дни десният бек ще обяви крайното си решение, пише "Тема спорт".