Бившият треньор на ЦСКА - Миодраг Йешич говори пред колегите от "Тема Спорт", в което коментира последното ново попълнение на "червените" - Хамза Чатакович. Сърбинът дава път на офанзивния състезател в мъжкия футбол, когато е треньор на Сараево. Ето какво каза по тази и още теми, свързани с "армейците":

"Чатакович беше при мен като юноша в Сараево. Аз го взех от юношеските формации в първия отбор, както и в ЦСКА, взех Иван Иванов и други млади момчета преди години. Помня го като добро момче, със здрав характер като човек и страхотни качества като футболист. Мисля, че ще се представи добре в България. Няма причини да не го направи.

Предложиха на ЦСКА национал на Кабо Верде

Предложиха на ЦСКА национал на Кабо Верде

Уили Семедо е сменил доста отбори в своята кариера

Има страхотен ляв крак, отличен шут. Усеща много добре играта и има завършен пас. Вкарва и голове. Има доста качества и при Любо може да заиграе още по-добре.

WINBET - победата е емоция, която си заслужава да бъде изживяна! (18+)

След отстраняването на Лудогорец всички очакваха Любо да изведе отбора до Купата и го направи. Но ЦСКА дълги години е без титла и трябва по най-бързия начин да стане шампион. Купата не може да замести никога титлата. Смята, че през новия сезон тимът най-сетне ще прекъсне доминацията на Лудогорец.

Бруно Акрапович? Той направи силни постижения с Локо (Пд). В ЦСКА не постигна нещо екстремно голямо. Не вдигна отбора на по-високо ниво, но не е имало спад. Стабилизира резултатите, но това е твърде малко, не направи голяма разлика".

Любо Пенев иска селекцията в ЦСКА да приключи до 25 юни

Любо Пенев иска селекцията в ЦСКА да приключи до 25 юни

Алън Пардю преговаря с още трима футболисти