Легендата на ЦСКА Ивайло Киров е харесван от всички. Отличен футболист и добър по душа човек, той рядко може да бъде ядосан или негативно настроен към когото и да било. Е, случи се. Иво Киров е крайно възмутен от случилото се със Стойчо Стоилов след мача с Лиепая. Самият той ни потърси, за да каже мнението си за грозната сцена на "Армията".

"Това е недопустимо! Нямам думи да изкажа колко съм възмутен и огорчен. В това ли искат да превърнат ЦСКА - скандали, псувни, физическа саморазправа? За кои се мислят тези така наречени ултраси? ЦСКА не са Животните, а нормалните фенове. И ние - хората, които дадохме много на отбора, които писахме историята му.

Поведението на тези хора е позорно! Цял свят ще ни укорява и ще гледа с лошо око на ЦСКА. И изпратили футболистите с маймунски звуци. После искат да идват добри играчи. Как някой да дойде, когато види и чуе как се държат тези ултраси към футболистите?!

Крайно време е да се спре с тези безумия и да се върнем към нормалността. Няма отбор, който само да побеждава. И да не ми говорят, че го правят от любов към ЦСКА. Това не е любов, а грозна омраза. Подкрепям Стойчо Стоилов и ще му го кажа лично. Дано вече на Гриша Ганчев наистина не му писне от глупости и не си тръгне. Да ги видим тогава тези фенове как ще събират пари да издържат професионален клуб. Да се осъзнаят малко. Хората ги е страх да ходят на мачове заради такива типове", коментира разпалено Киров пред ТОПСПОРТ.

Фенове на ЦСКА нападнаха Стойчо Стоилов!
Обновена

Фенове на ЦСКА нападнаха Стойчо Стоилов!

Главният мениджър бе ударен