Българският национал и футболист на Спартак (Москва) коментира слуховете за трансфер, както и какви са амбициите му в руския клуб.

"Сега не е време за пари, има време за тях. Ако търсиш само пари и смяна на обстановката, за мен не е правилният път. Стоя зад думите си и съм убеден в това, което правя", коментира Попето.

"Да не дърпаме дявола за опашката, надявам се да затвърдим позициите си в пролетния дял и да затвърдим позициите си за титлата. Почнахме да играем доста по-отборно. Имахме малко време тогава обаче да се сработим. Една година ни беше достатъчна и сега резултатите са налице. Засега изцяло мисля само за Спартак и не искам да мисля за нищо друго навън. Лятото ме искаха от Италия, имаше някакъв интерес, но пак везните наклониха да остана в Москва. Искам да постигна нещо значимо със Спартак", разкри Попето и говори за конкуренцията в местното първенство", добави нападателят.

"Това е най-големият клуб в Русия, но конкуренцията е сериозна. Мисля, че преболедувахме всички това отсъствие от трофеи и сега е дошъл точният момент да атакуваме", заяви още футболист №1 за 2016 година у нас.

Ивелин Попов остава в Спартак (Москва)

Попето остава в Москва до лятото

Националът няма да сменя отбора, поне до лятото