Футболистът на ЦСКА Греъм Кери обеща край на кризата и съвсем различно лице на "червените" срещу "Осиек". Мачът от втория предварителен кръг на Лига Европа е в четвъртък от 20,30 часа на "Армията".

"Бях много изненадан от качеството на отбора. Мисля, че този тим може лесно да играе в Чемпиъншип в Англия. Някои от футболистите, с които разполагаме, превъзхождат технически много от играчите в Лига 1, така че бихме се справили много добре там.

Последният мач беше неприемлив. Не играхме добре, не създадохме добри положения за голове, а допускахме лесно такива. Мога да обещая, че ще има незабавна реакция от наша страна. Подведохме феновете си, подведохме и себе си. Следващият мач е много важен. Ще тичаме, ще се борим и ще играем добре, надяваме се на добър резултат. Ще е тежък двубой, това е много добър отбор. Знам, че трябва да дадем 110% от себе си.

Не мисля, че нещо се променя кой знае колко за нас с Петрович. Всичко сме заедно в това. Говорим си открито. След слабото ни предсатвяне направихме точно това - казахме си всичко. Всички знаем къде се намираме в момента и какво трябва да направим оттук нататък", каза той пред bTV.

Мачът с Осиек е тест за колектива в ЦСКА

Мачът с Осиек е тест за колектива в ЦСКА

Треньорският казус е изяснен, но феновете очакват още много отговори на болезнени въпроси