Неприятностите за ЦСКА изглежда нямат край. След като се появиха няколко нови дела в последните дни, в сряда компанията "Градев Спортс" заведе жалба срещу клуба в Дисциплинарната комисия на БфС. Поводът за нея е, че дължимите 320 хил. евро към агента Генади Вучков по трансферите на Кириакидис, Тасио, Венков и Сержиньо от Локо Пд на "Армията" все още не са платени. Това трябваше да се осъществи в 7-дневен срок, започнал да тече на 20 февруари.

От ръководството на клуба обаче отсякоха, че нямат намерение да плащат "кървави пари" по думите на Александър Томов. Той заяви още, че решението на БфС за плащането на 320-те хиляди евро ще бъде обжалвано във фИфА. Това обаче все още не е факт, а ЦСКА пропусна първия срок да се издължи на Вучков.

Така "Градев Спортс", към която агентът работи, подаде жалба до Дисциплинарната комисия с желание да се наложи имуществена санкция на клуба и да бъде определен нов срок от 14 календарни дни, в който трябва да се осъществи преводът. Ако и той не бъде спазен от ЦСКА, от актива на отбора може да бъдат отнети точки - по 3 за всеки един от четиримата играчи.

В същото време ФИФА спря делото, заведено от ЦСКА срещу Джаксън Мендu u Литекс, след като първите две страни се разбраха и сключиха споразумение да оттеглят взаимните си претенции.