Звездата на ЦСКА - Георги Йомов е на мнение, че "армейците" са били по-добрият отбор в днешния мач срещу ЧФР Клуж, но румънците са ги излъгали и щастливо са се поздравили с успеха 0:2. Това беше първи двубой на "червените" в груповата фаза на Лига Европа . Ето какво още каза Йомов:

Димитър Пенев: След почивката бяхме безлични във всички фази

Димитър Пенев: След почивката бяхме безлични във всички фази

"Защо да има притеснение от резултата?"

"Можем да кажем, че Клуж ни излъга. Категорично бяхме по-добрият отбор. Първото полувреме владеехме изцяло топката, имахме ситуации, но общо взето нямахме късмет. Не мисля, че е имало сковаване, като съдя по първото полувреме, когато играхме доста освободено. От името на отбора искам да благодаря на невероятната публика, заслужаваха победата, но допуснахме един лек гол. Втория даже не искам да го коментирам, според мен нямаше никаква дузпа.

Има доста мачове до края на груповата фаза в Лига Европа, които имаме шансове да спечелим. Има и доста мачове до края на българския шампионат. Всичко се случва, имаме си целта да станем шампиони. Ако успеем да се съхраним, можем да я постигнем. Има позитив, разбира се - ЦСКА играе в групите на Лига Европа. Това не се е случвало отдавна. Ще направим всичко възможно да съберем повече точки. Както виждате по нищо не отстъпваме на европейските отбори, имаме своите шансове", каза още футболистът на ЦСКА.

Стамен Белчев: До първия гол имаше дисциплина, а след това нямаше

Стамен Белчев: До първия гол имаше дисциплина, а след това нямаше

" Всяка победа и загуба трябва да ги приемаме по един и същи начин"