Популярният спортен журналист и политически анализатор Георги Атанасов беше гост във фенския подкаст на ЦСКА - CSKA FAN TV. 

Ето какво каза той за годината на "армейците":

"Приятно е ЦСКА да бъде на първо място. Най-важно е така да бъде и след края на сезона. Най-важното не е точката преднина, а че ЦСКА се възстанови твърде бързо от черната дупка, в която беше изпаднал в края на миналия сезон. ЦСКА заслужи оценка много добър с малък минус. Представи се достойно и в Европа. Беше на крачка за трета поредна година да намери място в групова фаза. Поредицата добри резултати при гостувания на силни отбори също дава основание за тази оценка - пет с лек минус за есента. 

Саша Илич е първостепенен фактор за доброто представяне на ЦСКА. Той беше посрещнат с доста скептицизъм. С оглед някои провали на чужденци преди него. Изключение е Йешич. Изтъргуваха една титла зад гърба му. Но след него толкова години в ЦСКА не можа чужденец да се наложи ярко на поста. Да е жив и здрав Илич, представя се по много силен начин. Той е професионалист с капацитет. Прави впечатление неговото сдържано самочувствие. 

От първия си ден начело на клуба Гриша Ганчев прави всичко възможно да възстанови от пропастта най-престижния български клуб. Прави го по категоричен, достоен и несравним начин. Каквото каза преди 7 години, осъществи го - върна отбора в елита, в Европа, плати огромна сума за моралното здраве на "червената" общност, придобивайки обратно емблемата и активите, постигна концесията с държавата за стадиона. Успя да стабилизира управлението на клуба, постави го на професионални европейски релси. В голяма степен клубът се издържа от приходи - от УЕФА и от трансфери. Беше възстановена базата в Панчарево и сега там е оазис. Ганчев спаси клуба в условията на жестока среда. Срещу ЦСКА е цялата система. Този човек се справи с чудовищни предизвикателства и в нито един момент не отстъпи от дадената дума. Сега остава нов стадион. Вярвам, че ще направи и това. Гриша Ганчев и неговите хора се учат от уроците на живота, но и от забележките и препоръките на феновете. Всичко това трябва да бъде отчетено от така наречените организирани фенове, които за дълбоко мое разочарование продължават да бойкотират. Дано спрат този абсурден бойкот. Това е бойкот срещу себе си и срещу религията ЦСКА. "Червената" общност с изключение на организираните фенове е твърдо зад своя отбор. ЦСКА играе на свой терен при всяко гостуване. Но това не означава, че агитката не липсва. Това са най-активните, борбени и огнени привърженици и трябва да се върнат. 

Води се хибридна война срещу ЦСКА. Тя не е спирала от дълги години. В различните епохи е имала различни проявления. Гордея се, че съм кръстник на Левски, нарекох ги Отбара на всички власти. БФС съдии, всичко е срещу ЦСКА. Само Светият Синод май не е". 

Азбуката на годината на ЦСКА - част 2

Азбуката на годината на ЦСКА - част 2

Какво се случи при "армейците"?