Бившето острие на ЦСКА Фернандо Каранга надъха отбора преди пролетния дял. Вчера бразилецът разговаря с Божидар Чорбаджийски чрез видеовръзка и изпрати поздрави и пожела успех на тима. Двамата са доста близки, тъй като юношата на червените знае испански и комуникацията е по-лесна, пише "Тема спорт".

Каранга също така коментира и публикация на кондиционния треньор Кирил Динчев. Наставникът пусна видео от заниманията на тима, които са с комплексна насоченост - за подобряване на бързината и силата на футболистите. Към клипчето пък Каранга написа: "Поздравления, брате, за работата ти. През 2020-а ти и отборът ще бъдете щастливи. Само ЦСКА!", коментира бразилецът.

Кристиано Джарета с коментар относно нападател на ЦСКА

Кристиано Джарета с коментар относно нападател на ЦСКА

Джарета сподели, че Тони Уот има да разреши личен проблем в живота си

Макар сега да играе в Китай, Каранга продължава да следи мачовете на "армейците", когато може и да поддържа контакти с част от футболистите. Каранга направи успешен трансфер в елитния китайски Хенан през лятото на 2018 г. Той бързо се превърна във важна фигура в състава, но две тежки контузии ограничиха участията му. За година и половина Каранга има 23 мача, но пък ефективността му е доста висока с 11 гола и 7 асистенции. Фернандо беше продаден от ЦСКА за над 6 милиона лева. В момента Каранга се подготвя за новия сезон с Хенан в Китай.