Фенове на ЦСКА засипаха служебният министър на спорта Андрей Кузманов с народна любов, след като той пусна обръщение по повод снощното такова от "червения" клуб. 

Предлагаме малка част от коментирате под въпросното му обръщение, качено на страницата на ММС във "Фейсбук". 

Милена Балева: Жалки сте! Вземете се в ръце и подпишете протоколите за прихващане! ЦСКА не ви дължи нищо!

Grudi Daskalov: Стари бивш министъре, отиди на базата в Панчарево и виж колко пари е вложил ЦСКА и тогава говори. Чао! 

Цветан Петков: Само да ви светна, НЕуважаеми г-н Министър, че това писмо е подписано неофициално от стотици хиляди цесекари! 

Yuliana Kesarova: Незабавно да се прихванат вложените милиони лева инвестиции! Къде го има това - да направиш куп подобрения в имота на хазяина и той да не ти прихване нищо от наема! 

Atanas Atanasov: Министри идват и си отиват, но ЦСКА остава! 

Милен Иванов: Ти си анонимник! Даже чак сега разбрах как изглеждаш. Целиш известност, г-н Анонимник! Скрий се в мишата си дупка! Казвам се Милен Иванов, да не се чудиш кой те поздравява. 

Пламен Живков: Стига увъртане! Как все за ЦСКА не може! Как все само ЦСКА плаща! Ако наистина сте загрижен за държавното имущество, ще направите всичко възможно час по-скоро да бъде реконструирано като модерен стадион. ЦСКА ще вложи десетки милиони в държавния имот, а вие се борите всъщност за заплатите на хрантутници. Или сте некомпетентен, или изпълнявате чужда поръчка. 

Krasi Nenkov: Призовавам всички фенове на ЦСКА на протест, докато този не бъде отстранен от длъжността министър на спорта. 

Dimitar Andreev: А май пречите нарочно? Не милеете много за спорта...

Plamen PK: Този се извърта като фурнаджийска лопата и не казва защо само ЦСКА плаща наем, а другите не. Всички стадиони в България са държавни. 

Nikolay Rumenov: Какъв министър само! Базата в Панчарево беше обрасла с бурени, а в момента е една от най-модерните на Балканите. Какъв е този министър? Приспаднете тези пари и оставете ЦСКА да си направи нов стадион. Така, както е за всички клубове. Докога държавата ще хрантути едни и ще извива ръцете на ЦСКА?

Galin Vasilev: Господин Министър, защо не се загрижите така за един друг отбор, от покрайнините на София? Там от години държавата плаща данъците, държавата там наем не събира. Не ви ли е срам? ЦСКА просто иска разрешение да строи, не иска помощи и пари. И вас ли ви купиха? Скоро война ще става, да знаете. Спрете цицането от ЦСКА! Спрете да се гаврите с нашия отбор, че търпението свършва...

Дейвид Стоев: Този "алчен" бизнесмен само през последните 5 години е дал повече пари за българския спорт, отколкото ММС за цялото си съществуване. 

Vladimir Velkov: Криеш се зад гърба на държавата! Ти за приспадане на инвестиции чувал ли си? Или само "сухото" е важно? Ти на процент ли си? Или природно си такъв капацитет? 

Мария Атанасова: Така ли? Защо тогава държавата не спря ЦСКА да прави подобрения? Защо не ги направи държавата? Всеки добросъвестен наемодател се грижи за имуществото си.

Карлос Контрера (той е политик): Чупки в кръста и въртележки. Направи ми впечатление, че пасуват яко по темата за ПУП-а на Борисовата градина. Сега вече пъзелът се подрежда. Ясно е какви ги дробят...

Всички мнения може да видите на страницата на ММС във "Фейсбук".

Алчният бизнесмен, честният Кузманов и къщичката за пиленца

Алчният бизнесмен, честният Кузманов и къщичката за пиленца

Единият ще бъде запомнен от историята, другият едва ли...