Феновете на ЦСКА от фракция "Offenders" на дъхаха себе си и другите запалчнковци преди утрешния мач срещу новака в елита ФК ЦСКА 1948. 

Ето как написаха те на стената си във "Фейсбук" (без редакторска намеса):

"Това не е просто мач и никога не е имало опция да бъде такъв. Не е и дерби, както се опитват да го изкарат еничарите. Но със сигурност е нещо, което сме чакали от доста време насам.

След малко повече от 24 часа маските падат окончателно. Четири години тези хора узурпираха абсолютно всичко свято за нас - име, емблема, история. Утре ние ще узурпираме техните миши сърчица и ограничени съзнания. Ще им покажем, че светът извън социално-медийния балон, в който живеят от 2016 г. насам, е коренно различен и негостоприемен за предателската им същност.

Така че, момчета и момичета, не се колебайте и за миг, а елате на мача. Това не е нито битка 11 срещу 11 на зеления килим, нито хиляди срещу шепа мерзавци по трибуните. Това е кулминацията на нашата борба срещу негодниците, започнала от първия търг за емблемата на Армията, минала през Кърджали и Разград и само от нас зависи кога и как ще я приключим с категоричен успех.

ВСИЧКИ НА МАЧА!".

Стамен Белчев: ЦСКА е готов на 90%, новите са супер!

Стамен Белчев: ЦСКА е готов на 90%, новите са супер!

"Винаги има какво да се подобрява в играта и да не се задоволяваме с постигнатото"