Фенове на ЦСКА си изкараха целия събран гняв от неразбориите в клуба върху БФС. Привържениците нападнаха сградата на футболната централа, обстрелвайки я с бомбички и камъни. В резултат на атаката, повечето от стъклата на сградата, намиращата се на „Цар Иван Асен" са счупени.

Привържениците нападнаха и екип на информационната агенция БГНЕС, който беше на мястото, за да отразява събитието. Фенове са се опитали да линчуват фотографа на агенцията, който си е вършел работата, снимайки изтъпленията им.

Ултрасите първо си дадоха среща пред стадион „Българска армия" в 12,00 часа. Оттам се разделиха на две групи - едната оставаща на пред дома на ЦСКА, а другата тръгваща към сградата на БФС, които в по-голямата си част бяха членове на крайната фракция „Офанзива.

Полицията не беше информирана за потеглянето на феновете към БФС и така те необезпокоявани от никого започнаха да обстрелват и чупят. Върху жълтата фасада на централата пък бе изписано „Мафия". В последствие се намеси и жандармерия, която бързо оттегли феновете от сградата.

След атаката, привържениците се отправиха към „Орлов мост", където блокираха движението по Цариградско шосе, но за кратко.

В последствие, групата останала пред „Българска армия" категорично се разграничи от действията на „Офанзива" и определи изтъпленията пред БФС като „ненормални".

Феновете обявиха също така, че им е писнало да бъдат размотавани от "Титан" и поискаха да имат свой представител на срещата между Димитър Борисов и Христо Стоичков, на която трябва да бъдат прехвърлени акциите на клуба на легендата.