Интервюто с Гриша Ганчев за предаването "Код Спорт" развълнува силно феновете на ЦСКА. Бизнесменът каза неща, които със сигурност не се харесват на много от привържениците. Във форумите и социалните мрежи те реагират остро най-вече на думите му, че може да бъде предложен ръководен пост в ЦСКА на легендата на Левски - Наско Сираков. Феновете отбелязват, че Ганчев си противоречи за Сираков. 

Гриша Ганчев за емблемата: Хвърлихме осем милиона в канала
Обновена

Гриша Ганчев за емблемата: Хвърлихме осем милиона в канала

"Един отбор започва първенството с 30 точки аванс"

Ето цитат от интервюто и какво точно имат предвид:

"Наско беше ли близо до пост в ЦСКА, както се говореше?

- Честно да ви кажа, бих му предложил пост. Насо е изключително ерудирана личност, знае си материята, отделно не е корумпиран, а и е работар.

Снимка 340662

Източник: LAP.bg

Кой и с какво трови атмосферата в българския футбол? Два пъти в годината казвате по нещо за 2-3 минути...

- Това е дълга тема. Ако вземем да говорим, няма да ни стигнат десет предавания "Код Спорт". Като вземеш от маниаците, минеш през нарцисите, красавците, та стигнеш до гелосани и най-различни, и пъзелът се нарежда. Не може да отидеш и да пробиеш целия футболен съюз, да купиш всички съдии, да купиш комисии, да се гавриш... Защо? Защото си решил да похарчиш някакви пари ей така. Да си надградиш егото - защо е необходимо? Пробиваш играчи, отбори, треньори. Почва първенството - 30 точки аванс. Добре, какво удоволствие ще изпитам? Вие сте по-старички като мен и помните 1997-1998 г. И аз съм ги правил тези работи, и Сирака ги правеше в Левски. Та, опря мачът до един хикс да се решават титли и т.н. Какво морално удовлетворение да изпиташ от тази работа? Никакво! Нула!".

Снимка 267247

Източник: "Меридиан Мач"

Ганчев каза още, че лидерите на Сектор "Г" са "много малки" да го ядосат. И заяви, че приходите от продажба на билети са доста ниски.

Всичко това води до напрежение вътре в клуба. И то преди важни мачове от сезона. ЦСКА е на точка от лидера Лудогорец и точно в момента няма нужда от неразбирателство между фенове и ръководство, коментират запалянковците.

Фен на ЦСКА се припозна в думи на Гриша Ганчев

Фен на ЦСКА се припозна в думи на Гриша Ганчев

"На треньори акъл не давам..."