Бившият акционер в ЦСКА Емил Димитров говори за загубения финал от Локо и последствията от него. Милош Крушчич вече не е треньор на отбора, замени го Стамен Белчев. 

"Наречете ме шаман - колко пъти вече казах, че Крушчич и Coy не стават за ЦСКА? Ето че Coy провали Купата. Но и като знаят колко пъти е изпуснал, с кой акъл му дават да бие дузпа? Нужна е чистка, a Coy да е първият. За мен и Кери няма място в отбора, може да се пробва в дърводобива. Малинов е с голямо сърце, но не е голям футболист. Да не ги изброявам един по един, но това е положението. Има и добри попадения - Антов е ясен, a и Мазику е качествен бек.

С назначението на Белчев има надежда. Ако му се вземат двама-трима качествени играчи, може да се справи. При всички случаи е по-добър вариант, отколкото Крушчич да се учи върху ЦСКА. През този сезон отборът нямаше стил на игра. Три поредни паса не можехме да вържем. Това не е футболът на ЦСКА. Сега Белчев има време да поработи и при умна селекция нещата ще се поправят. Не ми се вярва да изпуснем евро-квота, защото Левски са по-зле и от нас. И поздравления за Локо - когато имаш грамотен треньор, постигаш успехи. В отбора няма голямо качество, но пазят дисциплина и знаят с кого да се надиграват. Публиката на ЦСКА изтърпя достатъчно, хубавото е, че сега поне има финансова стабилност. Има надежда, че догодина нещата ще се получат", каза Емил Димитров пред "Тема Спорт".

Сакалиев: Къде е Купата ли? Купете си билет за музея на ЦСКА и разглеждайте!

Сакалиев: Къде е Купата ли? Купете си билет за музея на ЦСКА и разглеждайте!

Вижте какво още каза той