Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро коментира в типичен стил равенството 1:1 с Лудогорец. Ето какво заяви младият специалист.

"Малко съм разочарован. Мисля, че играчите ми и феновете заслужаваха да видят голяма победа. Бяхме близо, след изравнителния гол имаше само един отбор, който иска да спечели. Лудогорец трябва да са щастливи от точката", заяви Ел Маестро.

"От друга страна не е кой знае каква катастрофа. Този мач беше доста безсмислен за класирането. Лудогорец свършиха работата си миналата седмица срещу Славия. Не мисля, че тук е мястото да говоря тези работи. Мисля, че сцените след края на мача не бяха добри за българския футбол като цяло. Съжалявам, ако съм допринесъл за тези сцени. Знам, че не беше най-умното нещо, да седна на терена, съжалявам, но може би просто много неправи се събраха срещу нас в българския футбол. Лудогорец е голям клуб и фантастичен отбор, ще бъде много трудно за някой да ги детронира, но нека битката е честна. Нека всеки има равен шанс, да има по-спортен дух. Това е комбинация от много неща. Съдията днес изкара добър мач, беше на много високо ниво, но общо взето усещането беше, че няма да остави ЦСКА да спечели", заяви още сърбинът.

ЦСКА и Лудогорец завършиха наравно 1:1

ЦСКА на Ел Маестро пак не взе голям мач, Лудогорец запази преднината си на върха в Първа лига!

Без победител на "Българска армия"