Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро бе изключително доволен след успеха над Дунав с 3:0, който прати "червените" на върха с пълен актив от 9 точки след три кръга в Първа лига.

"Добър старт за нас, но трябва да продължим в същия дух. Феновете бяха щастливи, това е най-важното, ние играем за тях. Развиваме се прекрасно, може да видим прогрес от мач на мач в много аспекти, а за треньора това е най-важното нещо", заяви Ел Маестро.

"Защитавахме се солидно, съперникът ни нямаше положения, щастлив съм от интензитета и динамиката от нашите играчи. За първи път през този сезон мога да кажа, че ЦСКА изглеждаше като отбора, който искам да виждам. Играхме през цялото време с двама нападатели, Евандро е по-различен от Джеси, имаше положения да покаже своите качества", добави треньорът на ЦСКА.

"Не е тайна, че срещу Копенхаген трябва да играем много добре като отбор. Надявам се моите футболисти да са разбрали, че това е огромна възможност за нас. Не трябва да бъдем диви, а да играем умно и в двата двубоя. Ако покажем футбола от днес, може би може да направим нещо", завърши Ел Маестро.

ЦСКА победи Дунав с 3:0

ЦСКА продължава да лети, оглави Първа лига след бой над Дунав! Идва ред на Копенхаген!

"Червените" продължават да са без грешка от началото на шампионата