Едвин Джеси заяви, че е време да се премести на ново място. Ето какво каза той пред modernghana.com:

"Не беше лошо в България по време на пандемията, защото случаите на заразени с коронавирус бяха по-малко. Единственото неприятно нещо бе, че освен хранителните магазини, нищо друго не работеше. Наскоро подновихме тренировки и съм много доволен от това.

Едвин Джеси все по-нетърпелив мачовете да започнат

Едвин Джеси все по-нетърпелив мачовете да започнат

Бъдещето на ганайския състезател все още не е напълно ясно

По време на пандемията прекарвах дните си в хотелската стая. Понякога бягах в парка. С мен беше и моят PS4 и така се задържах по-дълго затворен. Не е вярно, че съм бил под карантина. Не знам защо разпространиха такава информация. Аз съм в България от четири месеца. Защо трябва да съм под карантина? Казаха, че съм се прибирал в Гана. Как трябва да съм пътувал до страната, като нямаше полети?

Ще бъде странно да играем пред празни трибуни. Това са моите очаквания. Ще бъдат като приятелски мачове, защото тогава не играем на големи стадиони, а по-често на тренировъчни терени. Ще е много странно.

Снимка 411306

Източник: LAP.bg

Ще бъда честен. Хората очакват, че ще сменя отбора си. Мисля, че е време да се преместя на ново място след две години в София.

Бях в САЩ шест месеца, но се върнах и се представих добре с екипа на ЦСКА. Мисля, че е време да продължа напред. Бешикташ е много голям клуб. Не мога да кажа много за тези информации, но нека видим какво ще се случи", заяви Джеси.

"Червени сърца" пратиха ЦСКА 1948 при Гриша Ганчев

"Червени сърца" пратиха ЦСКА 1948 при Гриша Ганчев

"Ако някой иска нещо, отива при него и се разбира"