Спортният директор на ЦСКА - Кристиано Джарета говори за осъществилата се наскоро треньорска смяна при "червените". Шефът обяви пред италиански медии, че ако не бе напуснал сам, Люпко Петрович едва ли щеше да бъде освободен от столичния гранд.

Джарета отхвърли и спекулациите, че ексцентричният му сънародник Серсе Козми е бил близо до треньорското кресло на "Армията".

Италианецът е убеден, че ЦСКА се стреми към първото място в крайното класиране на първенството.

Милош Крушчич: Бодуров е добър футболист, но не искам да говоря

Милош Крушчич: Бодуров е добър футболист, но не искам да говоря

Мислите ми са само за тима и какво трябва да правим на терена

"Треньорът подаде оставка, ние нямаше да го сменим. Сега продължаваме напред с досегашния му помощник. Вярвам, че той ще бъде много добър треньор. За момента това е идеалното решение", каза Джарета пред "Тутомеркато".

"Никога не съм говорил със Серсе Козми да дойде в България. Аз оценявам спецификата на първенството, играчите и местната култура. Това е причината да не предлагам Косми за треньор в България. Това е треньор, с който с удоволствие бих работил в Италия", допълни още спортният директор на "червените".

Фенове на ЦСКА на среща с Гриша Ганчев

Фенове на ЦСКА на среща с Гриша Ганчев

Сбирката ще се проведе във вторник

"Искаме да сме в тройката. Стремим се към първото място. В момента имаме по-малко точки от очакваното, но се надявам да наваксаме".