Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета бе на посещение в Мадрид. Той сподели пред "Тема: Спорт" мнението си за някои от важните теми, касаещи феновете на "червените", като засегна и успеха над Славия с минималното 1:0.

"Много съм доволен от видяното в последния мач, защото отборът ни даде всичко от себе си. Проблемът обаче е друг. Този двубой трябваше да завърши 5:0, като се има предвид колко положения създадохме. Накрая обаче се стигна дотам да треперим и за малко да допуснем гол и да завършим наравно.

Снимка 408003

Източник: Официален сайт на ЦСКА

Бих казал, че единственият проблем на ЦСКА в този момент е реализирането на голове. Това го тренираме много усилено през всяка седмица. Набляга се на завършващата фаза. Но това е процес. Трябва да повтаряш толкова много упражненията, че да се превърне в навик.

Фенове на Левски и ЦСКА си спретнаха меле в Русе

Фенове на Левски и ЦСКА си спретнаха меле в Русе

Враждата между "сините" и "червените" в Русе е доста сериозна

Нашата кондиция е толкова добра, че имаме силата да контролираме мачовете отначало докрай. По отношение на кондицията сме изключително щастливи. Но трябва да се подобрим пред гола. Както казах - това ни е проблемът.

В крайна сметка треньорът Крушчич е начело на отбора от около месец, така че в момента сме в процес на развитие. Всеки ден виждам прогрес в играчите. Но освен в тренировките, трябва да има подобрение и в мачовете", допълни Джарета.

Ботев (Пловдив) се включва в битката за подписа на Бодуров

Ботев (Пловдив) се включва в битката за подписа на Бодуров

Очаква се бранителят официално да се раздели с ЦСКА в края на есенния дял от шампионата.