Треньорът на ЦСКА Добримир Митов даде официална пресконференция преди реванша от първия предварителен кръг на Лига Европа срещу Титоград. Срещата е във вторник от 21:30 часа. 

В първата среща "червените" взеха отличен аванс от 4:0. 

"Говорихме, че не трябва да има отпускане, защото видяхте, че в първия мач отборът на Титоград ни създаде доста главоболия. Ще подходим напълно сериозно и отговорно.

Имаме нужда от още малко сработка и в бъдеще ще се представяме по-добре. Имаме опитни футболисти, но и те имат нужда от сработка. Направихме грешки, които ни костваха точките в последния мач.

Надявам се в бъдеще да сведем до минимум грешките не само в защита, а навсякъде. Ние трябва да бъдем умни и да си извличаме поуките. Здраво сме стъпили на земята. Направихме обстоен анализ с футболистите, видяха си и те грешките. Не спестяваме нищо на никого.

Най-вероятно ще има ротация по състава. Надявам се всеки да покаже своя потенциал и да се представи на ниво, защото Титоград не е отбор за подценяване. Ние сме ЦСКА и нямаме право на експерименти. Всеки трябва да си заслужи фланелката", заяви Митов. 

ЦСКА с официална тренировка в Подгорица

ЦСКА с официална тренировка в Подгорица

"Червените" гостуват утре на Титоград