Димитър Пенев заяви, че Гриша Ганчев и Юлиан Инджов са готови "още утре" да започнат строеж на нов стадион на мястото на "Българска армия".

Пената сподели това в интервю за вестник "Тема: Спорт".

"Гледам ретро материали по телевизията и чета вестници. И вие се обърнахте към старите истории, но това е нормално. Трудно е да пробиеш като няма никакви събития. В сегашното време трябва да се разровим в гардеробите. Виждам се с някои колеги в движение, после на балкона пуша по някоя цигара да видя кои работят и кои не.

Станислав Трендафилов: Ако това е реалната оценка на базите на ЦСКА, е пълен абсурд!

Адвокатът на ЦСКА: Ако това е реалната оценка на базите, е пълен абсурд!

"Не може 2017 година да има оценка от 21 милиона лева и в началото на 2020-а тя да е вече 32 милиона"

За мен мерките на правителството са много точни. Не сме свикнали на такива дълги паузи в нормалния живот. И все пак нека спазваме разпоредбите и дано излезем с една крачка пред другите държави от тази ситуация.

Бях на "Армията", когато мина комисията, изготвяща оценката. Сериозни хора бяха. Доста проблеми имаше. Наблюдаваха, записваха - течове, еди-какво си. Но това е нормално, през стадиона са минали много поколения вече. Тази проверка си беше централна - назначена от спортното министерство, от общината. Всички бяха единодушни в това, което видяха.

Димитър Пенев: ЦСКА, Левски, Ботунец, няма никакво разделение - всички сме едно семейство в този момент

Пенев: ЦСКА, Левски, Ботунец, няма никакво разделение - всички сме едно семейство в този момент

"Най-важното сега е да се обичаме"

Нормално е да се започне нов стадион. Има нужда от обновяване. Най-добре си знаят г-н Ганчев и неговият партньор г-н Инджов. На 50% да им се разреши, малко аванс да им се даде, и още утре ще го започнат стадиона, те са готови.

Абе, ние нека първо видим кой ще е президент на БФС. Защо не се говори по тази тема? Няма решение нито за конгрес, нито нищо. Кой ще е начело, кой ще сформира комисии - нямаме истински, точен отговор. Има по-важни въпроси за решаване, отколкото първенството ни", каза Стратега.

Димитър Пенев: Мога да напусна ЦСКА и пак да премина в ЦСКА

Димитър Пенев: Мога да напусна ЦСКА и пак да премина в ЦСКА

"Никой да не се качва в автобуса преди да е дошъл"