Освен с евентуалното обединение с ЦСКА 1948, почетният президент на клуба - Димитър Пенев, коментира и други актуални теми. Стратега взе отношение по кризата в Левски и случващото се в БФС. Ето какво каза той:

"Червени сърца" пратиха ЦСКА 1948 при Гриша Ганчев

"Червени сърца" пратиха ЦСКА 1948 при Гриша Ганчев

"Ако някой иска нещо, отива при него и се разбира"

"За Купата ни чакат сериозни мачове. Там не можеш да наваксаш точките и а поправяш грешките. Дано в БФС да не им мине през акълите да направят полуфиналите в един мач. То ще е все едно да отидеш да си купиш бельо и да го забравиш в магазина. Всеки от четирите отбора ще се хвърли, ще е много интересно. Но това не означава да забравим първенството. Да не се получи така, че на футболистите да им избягат душите. Да, на феновете им омръзна без трофей.

И с ръководството е така. Да не говорим, че на тях и други неща са им на главите. Трябва да се планират финанси, за отбора, много теми са актуални.

За Левски нищо няма да казвам. Няма да е спортстменско ние да ги коментираме като цесекари. Дано да се оправят и да си играем дербитата. Аз се надявам всичко с тях да е добре. Вече обаче започвам да се питам хората в БФС да не са отишли някъде на лагер. Къде са се покрили? Кога ще правят конгрес? Обидно и несериозно е това отношение. Време е да се раздвижат", завършва легендарният специалист.

Димитър Пенев: Това е ненормална работа! Нямат нищо общо с нас, че да се обединяваме с ЦСКА 1948

Димитър Пенев: Това е ненормална работа! Нямат нищо общо с нас, че да се обединяваме с ЦСКА 1948

"ЦСКА си плати емблемата, върна дългове. Цялата работа се прави, за да опитат да предизвикат нашите фенове да направят някоя грешка"