Както обещахме, Topsport.bg подготви десет въпроса към треньора на ЦСКА Стойчо Младенов. Той не пожела да говори пред медиите на стадион "Българска армия" вчера, а след това от клуба помолиха журналистите да не притесняват отбора по време на лагера в Гърция. Обещаха съдействие за отразяване случващото се при "червените" в Ксанти, за интервюта. В 13:27 часа вчера изпратихме до пресслужбата на ПФК ЦСКА АД въпросите към г-н Младенов. Публикуваме ги и тук. Надяваме се треньорът да намери време и да получим неговите отговори на редакционната ни поща editors@topsport.bg до 19:48 часа на 14.01.14 г. (вторник). Благодарим предварително на г-н Стойчо Младенов.

ЕТО И ВЪПРОСИТЕ НА TOPSPORT.BG КЪМ НЕГО:

1. Вярно ли е, че сте се отказал за пред хората от дължимата Ви неустойка, която имате да получавате още от управлението на "Титан", защото сте се разбрал с г-н Александър Томов да си получите парите "под масата"?

 

2. Казал ли сте на "Титан", че ако искат да имат Стойчо Младенов за треньор, тогава трябва да назначат и сина му Стойчо Младенов-младши? Нормално ли е синът Ви да получава по 8000 лева заплата и с какво е полезен той на ЦСКА?

 

3. Страх ли Ви е от спортния журналист Тодор Кирков и с какво той ви е предал, както твърдите?

 

4. Познавате ли адвокат Дуарте Коща, който води делата на Нилсон и Тенгариня? Вие ли ги доведохте в ЦСКА? Вие ли ги освободихте?

 

5. Каква е Вашата заслуга за достигането на ЦСКА до мач за титлата в Разград и защо до 20-ата минута на въпросната среща отборът Ви не мина центъра на терена?

 

6. Какъв процент имате от продажба на футболисти?

 

7. Каква е реалната Ви заплатата в ЦСКА?

 

8. Получавал ли сте пари от мениджъри под камерата на бензиностанция в "Драгалевци"?

 

9. Защо изгонихте Сивард Спрокел от ЦСКА и не са ли проблем за клуба обезщетения от 400 000 евро? Или в случая със Споркел има друга договорка? Ако е така, каква е тя?

 

10. Чиста ли е съвестта Ви за престоите в ЦСКА?