Денис Давидов няма да напуска ЦСКА. Руският футболист на "червените" със сигурност ще запази мястото си в тима, противно на появилите се по-рано днес спекулации по темата.

Снимка 425757

Източник: cska.bg

ТОПСПОРТ разбра от сигурен свой източник на "Армията", че Давидов няма да разтрогва договора си, като състезателят ще съхрани позицията си в отбора. Той вече поднови тренировки със съотборниците си, като се присъедини към тях след завръщането си от своята родина.

Давидов има нужда от още време за адаптация в ЦСКА

Давидов има нужда от още време за адаптация в ЦСКА

Футболистът изпитвал затруднения заради езиковата бариера

24-годишният футболист беше освободен от треньора Люпко Петрович преди мача със Зоря, за да се върне в Русия поради смъртен случай в неговата фамилия. Това се превърна и в косвена причина за появилите се спекулации, касаещи професионалното му бъдеще. Освен това Давидов е имал и здравословен проблем, който обаче е отшумял и футболистът на "армейците" е в отлична кондиция.

В клуба остават все така убедени, че той е един от най-перспективните състезатели в ЦСКА и ще играе важна роля за в бъдеще.

Офанзивният халф подписа с "червените" в края на месец май, като пристигна малко след шотландеца Тони Уот.

Снимка 425759

Източник: cska.bg

Подобна е ситуацията и с нападателя Али Соу, за когото от клуба също потвърдиха, че остава на "Армията", въпреки противоположните мнения, лансирани в медийното пространство в последните няколко дни.

ЦСКА официално за Соу: Медийна атака "под кръста"

ЦСКА официално за Соу: Медийна атака "под кръста"

Няма да продават нападателя