Бившият вратар на ЦСКА Данте Стипица отново говори пред хърватските медии преди мачовете на "червените" с местния Осиек. 

"Привлякоха ме за първи вратар, но така и не получих шанс. В края на сезона ми дадоха документи, че съм свободен. Не всичко зависи от нас, но вярвам, че всичко се случва с определена причина. Сега съм много щастлив в Полша. 

Осиек се подсили сериозно през лятото и мисля, че е силен отбор. ЦСКА ще му бъде страшно сериозен съперник. И те се подсилиха със сериозни имена. Доведоха шотландец от Селтик, ирландец, англичанин, италианец от Румъния.

Осиек загря за ЦСКА с победа

Осиек загря за ЦСКА с победа

Хърватският тим се наложи с 2:0 над Славен

Докато играех там, имаха много българи, а спортният директор доведе много бразилци и португалци. Сега имат нов директор, който отвори нов пазар и взимат играчи от Шотландия и Англия.

Всичко се одобрява от шефа Гриша. Не знам точно с какво се занимава, но има много успешен бизнес. Той е от много време в българския спорт и самият е бил спортист.

ЦСКА ще бъде в горната половина на хърватското първенство, сред най-добрите 5 отбора. Имат отлична публика. Докато бях там, не е имало инциденти, но са фанатици", заяви Стипица.

Вив Соломон-Отабор си избра номер в ЦСКА

Вив Соломон-Отабор си избра номер в ЦСКА

Крилото е последното ново попълнение на "червените"