ЦСКА ще се радва на сериозна подкрепа от трибуните по време на мача с Осиек в четвъртък. Продажбата на билетите за срещата от турнира Лига на конференциите върви много добре, разбра ТОПСПОРТ. Това ще бъде второ домакинство на ЦСКА в Европа през този сезон. Отбор и публика ще са едно цяло, а всички обичащи "червените" вярват в нова незабравима вечер и нов успех срещу хърватите.

Двубоят е на 5 август (четвъртък) от 20:00 часа на стадион "Васил Левски". Феновете ще бъдат позиционирани в секторите "А", "В" и "Г".

Припомняме, че билетите са поименни и съгласно българското законодателство се позволява на трибуните да присъстват само 50% от седящите места на стадиона, така че максимално до 20 000 души ще могат да посетят двубоя на живо.

Ръководството на ЦСКА сложи много приемливи цени, което е още една положителна причина на мача да има много фенове. За сектор "А" билетът струва 20 лева, за другите два по 12. Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

И утре пропуски ще се продават също на касата до фен магазина на "Армията", която ще бъде с работно време от 10:00 до 20:00 часа, а в деня на мача (5 август) от 10:00 часа до края на първото полувреме на двубоя.

БИЛЕТ МОЖЕ ДА СИ ЗАКУПИТЕ И ТУК!

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК.

Остава малко време до мача, а билетите се купуват с отлично темпо. Хубаво е публиката отново да докаже, че е зад отбора и да има пълен капацитет от 20 000, както беше на финала за Купата на България. Защото ЦСКА има нужда от силна подкрепа. Съперникът е сериозен, а у дома и стените помагат. Пълни трибуни са от изключително значение.

Осиек запази звездите си за ЦСКА и не впечатли

Осиек запази звездите си за ЦСКА и не впечатли

Срещу Славен