Почти сигурният трансфер на сириеца Мохамед Осман в ЦСКА може да пропадне. Треньорът на "червените" Стойчо Младенов хареса 28-годишния арабин при представянето му в контролата със Стал (Миелец), завършила 1:1. След проверката сириецът получил разрешение да се прибере в Нидерландия за три дни, защото по това време "червените" имаха почивка след завършване на първия етап от подготовката в Турция.

Георги Йомов може да не бъде готов и за контролата с Динамо (Москва)

Георги Йомов може да не бъде готов и за контролата с Динамо (Москва)

Контузия измъчва звездата на ЦСКА

След пристигането си на нидерландска земя Мохамед Осман вдигнал температура, а направеният тест показал наличие на коронавирус, пише "Мач Телеграф".

По първоначален план 28-годишният халф трябваше да се върне обратно при ЦСКА в Турция и да участва поне в две от контролите. Мохамед обаче няма как да облече отново червения екип по време на проверките, тъй като лагерът на тима приключва на 1 февруари, а самият той трябва да изпълни минимума от пет дни карантина в Нидерландия и впоследствие да направи два отрицателни теста, за да може да пътува.

ЦСКА и сириецът са се разбрали той да дойде евентуално в София, където "армейците" също планират контроли.

Иначе Осман има договор със Спарта (Ротердам), но от холандския тим ще го пуснат срещу минимална сума, твърди още вестникът.

Тим с амбиции за Серия "А" иска Брадли Мазику от ЦСКА

Тим с амбиции за Серия "А" иска Брадли Мазику от ЦСКА

Бранителят не желае да напуска "червените" още през зимата