ЦСКА показа вчера състава, с който ще започне в първия пролетен кръг срещу Славия, пише "Тема спорт". Червените гостуват в "Овча купел" в уикенда на 13-14 февруари.

ЦСКА ще се готви на Панчарево до подновяването на efbet Лига

ЦСКА ще се готви на Панчарево до подновяването на efbet Лига

Отпада вариантът за лагер край морето

За този мач е наказан Амос Юга, който бе изгонен срещу Левски в последния двубой на отбора за миналата година. Поради тази причина националът на ЦАР остана резерва вчера и се появи на терена през второто полувреме.

Ако не се случи неща непредвидено - контузия или заболяване на някой от състезателите, 11-те стартирали в проверката със Септември (Симитли) ще започнат и в срещата с белите.

Единствената дилема пред Акрапович ще е кой измежду Тиаго и Санкаре да постави до Жеферсон като заместник на Юга и кой да е на позицията зад нападателите. Най-вероятно Тиаго ще бъде изнесен по-назад, тъй като е по-отговорен в действията си на терена, а Санкаре ще получи мястото зад Coy и Йомов, пише "Тема Спорт".

След завръщането на Юга в мача от втория пролетен кръг срещу Черно море, Санкаре вече ще е избор № 1 за партньор на Coy в атака.

Ето с какъв състав би трябвало да стартира ЦСКА срещу Славия: Бусато, Занев, Антов, Матей, Вион, Мазику, Жеферсон, Тиаго, Санкаре, Соу, Йомов.

Йомов и Соу са бързаците на ЦСКА

Йомов и Соу са бързаците на ЦСКА

Кирил Динчев обяви Кери и Юга за физически силови играчи