Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде пресконференция преди мача с Клуж. Специалистът сподели очакванията си като не скри надеждата си за "червен" успех в Румъния утре.

Акрапович подчерта, че по всяка вероятност Клуж готви изненади на ЦСКА, но той и отборът му са готови за всякакви предизвикателства. 

"Наясно съм със стартовия си състав за утре. Искам да видя и как ще премине тренировката ни днес, кой ще се чувства добре и кой не. В главата си имам състава. Всички са на линия. Качествата на противника са ясни. Имат много силни страни, играят на контра. Организиран отбор са. Може да ни готвят някаква изненада. Подготвени сме за всичко и очакваме всичко", сподели Акрапович.

"Али Соу се представя добре. Той е ключова фигура. Нормално е да залагам на него. Никога не се обръщам назад. Гледам напред към бъдещето. Давам всичко от себе си. Искам да изглеждаме добре, да побеждаваме.

Във всеки мач се отива за победа, особено когато си в ЦСКА, ти си задължен да се бориш. Трябва да вярваме в силите си, да, знаем за съперника си колко е силен. Защо да не спечелим утре? Допълнителна мотивация е за всеки играч да се доказва пред новия треньор. Всеки трябва да се доказва въс всяка една среща", добави още Бруно Акрапович. 

Треньорът на Клуж: Трябва много да внимаваме с ЦСКА

Треньорът на Клуж: Трябва много да внимаваме с ЦСКА

Билашко предпазлив в очакванията си за двубоя утре